Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Denne cookie- og privatlivspolitik gælder for alle KonsulentBixens websites:

  • KonsulentBixen.dk
  • Viguider.dk

Cookie- og privatlivpolitikken kan ændres uden varsel. Det er derfor dit ansvar at orientere dig om den til enhver tid gældende politik. 

Når du besøger vores websites bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiderne anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning. Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, risikerer du, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.Vores websites sætter følgende cookies på din enhed: 

Konsulentbixen.dk

CookieDescriptionDurationType
PHPSESSIDThis cookie is native to PHP applications. The cookie is used to store and identify a users’ unique session ID for the purpose of managing user session on the website. The cookie is a session cookies and is deleted when all the browser windows are closed.Necessary
csrf_tokennullOther
_gaThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site’s analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.2 yearsAnalytics
_gidThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.1 dayAnalytics
_gatThis cookies is installed by Google Universal Analytics to throttle the request rate to limit the colllection of data on high traffic sites.1 minutePerformance
LVDescription unavailable.1 yearOther
uusnull1 yearOther

Viguider.dk

CookieDescriptionDurationType
_gaThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site’s analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.2 years
Analytics
_gid
This cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.1 dayAnalytics
_gat_gtag_UA_171029044_1
Google uses this cookie to distinguish users.1 minuteAnalytics
cookieyesIDUnique identifier for visitors used by CooieYes with respect to the consent1 yearNecessary
cky-consentThe cookie is set by CookieYes to remember the user’s consent to the use of cookies on the website.1 yearNecessary
cookieyes-necessaryThis cookie is set by CookieYes and is used to remember the consent of the users for the use of cookies in the “Necessary” category.1 yearNecessary
cookieyes-functionalThis cookie is set by CookieYes and is used to remember the consent of the users for the use of cookies in the “Functional” category.1 yearNecessary
cookieyes-analyticsThis cookie is set by CookieYes and is used to remember the consent of the users for the use of cookies in the “Analytics” category.1 yearNecessary
cookieyes-performance
This cookie is set by CookieYes and is used to remember the consent of the users for the use of cookies in the “Performance” category.
1 yearNecessary
cookieyes-advertisementThis cookie is set by CookieYes and is used to remember the consent of the users for the use of cookies in the “Advertisement” category.1 yearNecessary

PRIVATLIVSPOLITIK 

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores websites, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiderne som eksempelvis at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse eller afgiver en ordre. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, til at at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som f.eks at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Typisk efter fem år, som er kravet i bogføringsloven. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse af oplysninger

For at kunne levere de varer og ydelser, du har efterspurgt, videregiver vi dine data til en række tredjeparter, der behandler og opbevarer data på vegne af os, Tredjepartnerne på ikke bruge dine data til egne formål.  

Det drejer sig om følgende virksomheder:

NavnLandKategoriPrivatlivspolitik/handelsbetingelser
Simply.com A/SDanmarkKommunikationLæs den her 
Dinero Regnskab ApSDanmarkAdministrationLæs den her 
NordicWay DanmarkAdministrationLæs den her 


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@konsulentbixen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Den dataansvarlige er: 

KonsulentBixen/ V. Kasper Skov Jensen
Ragnagade 9
2100 København Ø

Telefon: 78 74 58 00
E-mail: info[@]konsulentbixen.dk